voetbalzone

'Jol zet El Hamdaoui niet uit het hoofd en waagt in januari nieuwe poging'

Bart Kruyt11 okt 2011, 14:12
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2011, 14:12
Advertentie

Ondanks de blessure van Kolbeinn Sigthórsson keert Mounir El Hamdaoui niet terug bij de selectie van Ajax en Frank de Boer hoopt dat de Marokkaan in januari een nieuwe club kan vinden. Espanyol zou interesse hebben, maar ook Martin Jol denkt nog aan zijn voormalig pupil. Setanta Sports weet dat de manager El Hamdaoui in januari alsnog naar Fulham wil halen.

/

Afgelopen zomer werd El Hamdaoui al met de Engelse middenmoter in verband gebracht, maar tot een transfer kwam het niet. Jol besloot om zijn centen uit te geven aan Bryan Ruiz van FC Twente, maar hoopt in januari alsnog herenigd te kunnen worden met El Hamdaoui. De 27-jarige spits traint momenteel mee bij de beloften van Ajax, terwijl hij met een jaarsalaris van 1,8 miljoen euro één van de grootverdieners bij de Amsterdamse club is.

Het salaris van de tienvoudig international zou geen probleem zijn voor Fulham, dat hoopt dat een bod van drie miljoen euro voldoende zal zijn om El Hamdaoui binnen te halen. Jol haalde de spits in 2010 van AZ naar Ajax en in Amsterdamse dienst maakte El Hamdaoui dertien competitietreffers. Toen Jol vertrok, bleek zijn rol in de hoofdstad echter al snel uitgespeeld te zijn.

Bezig met laden …