voetbalzone

Jong Ajax bouwt mooie reeks op: ‘Dat is zeker geen toeval’

Daniel Cabot Kerkdijk02 dec 2014, 08:45
Laatst bijgewerkt: 02 dec 2014, 08:45
Advertentie

Andries Ulderink is te spreken over hoe Jong Ajax maandagavond in de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo speelde. De beloften van de Amsterdamse club stuurden de bezoekers met een 4-0 nederlaag terug naar Noord-Limburg. “We kunnen terugkijken op een zeer sterk duel. We speelden zeer geconcentreerd, zeer gedreven.”

voetbalzone

“VVV is eigenlijk, op één kans in de eerste helft na, niet in het stuk voorgekomen”, vertelt Ulderink via de officiële kanalen van Ajax. Jong Ajax is inmiddels vier duels ongeslagen. “Die reeks is zeker geen toeval, de jongens stoppen er veel in. Onze eigen jongens, maar ook de jongens van Ajax 1 die meedoen.” Richairo Zivkovic (2x), Niki Zimling en Queensy Menig waren trefzeker.

Collega Maurice Steijn was witheet na de nederlaag. De coach van VVV-Venlo had het over competitievervalsing. “Je kunt Ajax beter op vrijdag dan op maandag treffen. Afgelopen vrijdag stond er een heel ander elftal dan nu. Wij treffen Jong Ajax op het slechts denkbare moment. Op vrijdag doen Zimling, Jairo Riedewald, Stefano Denswil, Mike van der Hoorn en Diederik Boer niet mee. Nu speelden wij wel tegen het sterkste elftal, ook omdat Ajax geen Champions League speelt”, vertelde de oefenmeester tegen het Algemeen Dagblad.

Bezig met laden …