voetbalzone

‘Jonge gasten die gek worden gemaakt vind ik een beetje lachwekkend’

Peter Nusselder22 mei 2013, 11:46
Laatst bijgewerkt: 22 mei 2013, 11:46
Advertentie

Mike van der Hoorn laat zich het hoofd niet op hol brengen. De verdediger wordt al geruime tijd in verband gebracht met Ajax en PSV, maar gaat eerst proberen om zich met FC Utrecht te plaatsen voor Europees voetbal en sluit daarna aan bij de selectie van Jong Oranje. De belangstelling van topclubs vleit Van der Hoorn, maar de twintigjarige mandekker doet ondertussen zijn best vooral rustig te blijven onder alle aandacht.

/

De juegdinternational is dan ook niet van plan om zich anders te gaan gedragen, nu een overgang naar Amsterdam of Eindhoven tot de mogelijkheden behoort. “Dat zie je wel vaak, jonge gasten die helemaal gek worden gemaakt als ze even in de belangstelling staan van clubs”, vertelt Van der Hoorn aan Voetbal International. “Vind ik een beetje lachwekkend.”

Van der Hoorn realiseert zich dat het niet eens zin heeft om te fantaseren over een topclub in de Eredivisie. “Je moet gewoon zo goed mogelijk voetballen en als er dan een mooie club komt die er met Utrecht uitkomt, dan wordt het concreet”, weet de centrumverdediger, die het in de finale van de play-offs opneemt tegen FC Twente en vervolgens met Jong Oranje deelneemt aan het EK in Israël.

Bezig met laden …