voetbalzone

Jongen breekt pols na vrije trap van Ronaldo en krijgt gesigneerd shirt

Erik van Dam24 jul 2013, 10:36
Laatst bijgewerkt: 24 jul 2013, 10:36
Advertentie

Real Madrid speelde zondag op Engelse bodem een vriendschappelijke wedstrijd tegen Bournemouth. De elfjarige fan Charlie Silverwood zat achter het doel van ‘zijn’ Bournemouth en hoopte op een mooie middag. Dat werd het uiteindelijk ook, al moest Charlie er wel even voor door de zure appel heen bijten. Zijn team verloor namelijk met 6-0 van Real Madrid én Charlie brak zijn pols.

/

De jonge supporter van de Championship-club kreeg de bal vol op zijn arm uit een gemiste vrije schop van superster Cristiano Ronaldo. Zijn vader wist nog net op tijd weg te duiken, maar Charlie ontkwam niet aan het harde schot en brak zijn pols op twee plaatsen. “Het deed behoorlijk pijn”, vertelt hij woensdag in de Engelse pers. “Ik zei al tegen mijn vriendjes dat ik haast niet kon geloven wat er was gebeurd.”

“Ronaldo, de duurste speler ter wereld, had mijn arm gebroken. Ik zag de bal al op me afkomen; hij ging net langs de paal en kwam op mijn gezicht af. Ik moest mijn gezicht dus afschermen met mijn arm. Mijn vader dook weg, dus kreeg ik de volle lading”, aldus Charlie. Hij bleef, flink als hij is, wél tot het einde van de wedstrijd zitten en ging daarna pas naar het ziekenhuis in de buurt.

Daar werd zijn pols in orde gemaakt en in het gips gezet. Nadat de media het verhaal ontdekten, regelde Bournemouth een gesigneerd shirt voor Charlie met alle handtekeningen van de Real Madrid-spelers. Ook kreeg hij er nog een wedstrijdbal bij, om de pijn van de gebroken pols wat te verzachten.

Bezig met laden …