voetbalzone

‘Jongens hier denken dat ze zo goed zijn dat ze alles in hun eentje kunnen’

Peter Nusselder18 feb 2014, 09:10
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2014, 09:10
Advertentie

Nadat er afgelopen weekend in eigen huis verloren werd van ADO Den Haag, is Roda JC Kerkrade de nieuwe hekkensluiter van de Eredivisie. De supporters van de Limburgers hebben er niet allemaal vertrouwen in dat het elftal van trainer Jon Dahl Tomasson zich op het hoogste niveau zal handhaven.

voetbalzone

De spelers van Roda wordt verweten dat ze te weinig mentaliteit tonen. Volgens verzorger Norbert Keulen is het probleem dat er wel degelijk kwaliteit aanwezig is in Kerkrade, maar dat het schort aan de instelling. “Hier voetballen jongens die denken dat ze zo goed zijn dat ze het allemaal in hun eentje kunnen”, vertelt de clubman, bezig aan zijn 39ste seizoen, aan het Algemeen Dagblad.

“In deze fase moeten we het niet hebben van de technische hoogstandjes. Mouwen opstropen en knokken. Dat hebben ze bij SC Cambuur-Leeuwarden en NEC wel begrepen”, doelt Keulen op twee van de concurrenten in de strijd om degradatie. Tomasson is het overigens niet eens met de kritiek op zijn selectie. “Ze willen er alles aan doen om de komende tijd punten te halen. Als er iemand verzaakt, ben ik de eerste die hem daarop wijst want daar hou ik ook niet van”, zegt de Deense coach.

Bezig met laden …