voetbalzone

Jongste Vitesse-debutant aller tijden tekent bij tot medio 2016

Erik van Dam18 dec 2012, 13:02
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2012, 13:02
Advertentie
/

Vitesse en Brahim Darri slaan de handen langer ineen. De Arnhemse club brengt dinsdag naar buiten dat de achttienjarige buitenspeler heeft bijgetekend tot medio 2016. Zijn vorige contract zou in de zomer van 2014 ten einde lopen. Darri begon zondag tegen RKC Waalwijk voor het eerst in de basis van Vitesse en mocht een helft blijven staan.

Darri maakt dit seizoen officieel nog deel uit van de beloftenploeg van Vitesse, maar debuteerde bijna anderhalf jaar geleden al in het eerste. John van den Brom gunde hem in augustus 2011 zijn debuut tegen VVV-Venlo: dat duurde een minuut. Met zijn korte optreden werd Darri op zestienjarige leeftijd de jongste debutant aller tijden van zijn club.

“Het vertrouwen van de club helpt mij om me verder te ontwikkelen”, zegt Darri dinsdag over het verlengen van zijn contract. “Ik heb genoten van mijn basisplaats zondag. Ik was alleen niet helemaal tevreden. Een goede ervaring die zeker naar meer smaakt. Ik sta te springen om het te laten zien. Ik wil van waarde zijn voor het team. Er valt voor mij nog veel te leren en te verbeteren. Er is veel vertrouwen vanuit de club. Dat helpt mij enorm in mijn ontwikkeling.”

Bezig met laden …