voetbalzone

Jordi Cruijff: ‘Aanbiedingen gehad waar je normaal geen nee op zegt’

Yanick Vos03 nov 2016, 12:43
Laatst bijgewerkt: 03 nov 2016, 12:43
Advertentie
/

Jordi Cruijff is al jaren werkzaam als technisch directeur van Maccabi Tel Aviv. De oud-international wil op termijn de stap maken naar een Europese topclub, maar voorlopig vindt hij het nog te vroeg. Cruijff zegt al menig aanbod uit mooie competities te hebben afgeslagen.

Cruijff zou in dezelfde functie graag aan de slag gaan bij Barcelona. "Ja, maar op dit moment zou ik dat niet doen", zegt Cruijff in gesprek met FOX Sports ." Ik denk dat dat niet past, met name wat er de laatste jaren omheen is gebeurd met mijn vader. In één-tweetjes heb ik geen zin. Dus dat zou ik ook niet doen. Maar wat er over een aantal jaar gebeurt, daar heb ik geen idee van. Maar natuurlijk voor zo'n club sta je wel open. Ik heb geen idee wat de toekomst brengt."

Maccabi moet er rekening mee houden dat Cruijff over een aantal jaar vertrekt. "De laatste jaren heb ik wel concrete aanbiedingen gehad uit voetballanden waar je geen nee tegen zegt. Maar op een of andere manier was dat gewoon het moment niet. Het gevoel was er niet of ik had loyaliteit naar Maccabi toe. Dat telt voor mij ook wel zwaar. Het is niet zo dat ik de kans niet heb gehad", aldus Cruijff. De club uit Israël neemt het donderdagavond in de Europa League op tegen AZ.

Bezig met laden …