voetbalzone

Jorgacevic vraagt Belgische nationaliteit aan en denkt aan Rode Duivels

Daniel Cabot Kerkdijk21 sep 2010, 15:20
Laatst bijgewerkt: 21 sep 2010, 15:20
Advertentie

Bojan Jorgacevic speelt pas drie seizoenen in België, maar de doelman van AA Gent wil desondanks graag voor het nationale elftal van België uitkomen. Daarom heeft de sluitpost de Belgische nationaliteit aangevraagd. Jorgajevic blijft echter ook dromen van een interlandcarrière bij zijn geboorteland Servië.

"Als ik de Belgische nationaliteit krijg, wil ik graag een concurrent zijn voor de andere Belgische keepers", klinkt het in Sport/Voetbalmagazine. Bij Servië is
Vladimir Petrovic tegenwoordig bondscoach. "Een ex-speler van Standard, dus ik hoop dat ik nu een kans maak. Ik ben misschien wel de enige Servische keeper die buiten Servië zoveel in actie komt. Ik wacht al heel lang op een telefoontje."

"Ik heb ondertussen de Belgische nationaliteit aangevraagd. Van zodra ik ze verwerf, wil ik graag de concurrentie aangaan met de andere Belgische keepers. Ik wil zowel België als Servië iets teruggeven omdat ik aan beide landen veel te danken heb." Jorgacevic (28) is sinds medio 2007 actief in Gent.

Bezig met laden …