FenerbeIN SPORTS

José Mourinho zet laptop voor televisiecamera en krijgt bizarre gele kaart

Wessel Antes29 sep 2024, 23:24
Laatst bijgewerkt: 29 sep 2024, 23:24
Advertentie

José Mourinho heeft zondagavond een opmerkelijke gele kaart gekregen tijdens het duel tussen Antalyaspor en Fenerbahçe (0-2 winst). De spraakmakende trainer plaatste zijn laptop voor de televisiecamera om een fout van de arbitrage te laten zien, maar moest dat bekopen met geel.

Fenerbahçe dacht via Edin Dzeko op 0-2 te komen, maar het doelpunt van de routinier werd afgekeurd wegens buitenspel. Mourinho was het daar niet mee eens, dus besloot hij zijn laptop voor de tv-camera te zetten.

Mourinho haalde na afloop van het duel nogmaals zijn gelijk tijdens een persmoment. “Het was geen buitenspel. Als je vanuit onze positie naar de linksback kijkt, dan zie je dat Dzeko geen buitenspel staat.”

Fenerbahçe slaagde er enkele minuten na de afgekeurde goal van Dzeko alsnog in het duel te beslissen. Sebastian Szymanski gaf mee aan Filip Kostic, wiens voorzet in eigen doel werd gekopt door Thalisson Kelven: 0-2.

Mourinho is tevreden met het resultaat dat Fener heeft geboekt. “Het was een moeilijke wedstrijd, zij stonden heel verdedigend en georganiseerd.”

Toch kon Mourinho het niet laten om nog een sneer uit te delen. “De enige ploeg die vandaag geen problemen had, waren de VAR-scheidsrechters. Omdat ze in veel gevallen binnen vijf seconden een beslissing konden nemen met beelden, maar wij werden onder druk gezet.”

Aanstaande donderdag gaat Fener op bezoek bij FC Twente, in het kader van de Europa League. Deze week begon de Turkse topclub aan dat toernooi met een 2-1 zege op Union Saint-Gilloise.

Bezig met laden …