voetbalzone

‘Josef heeft Heerenveen al eerder bezocht en ze volgen hem al twee jaar’

Peter Nusselder09 okt 2013, 13:35
Laatst bijgewerkt: 09 okt 2013, 13:35
Advertentie

Josef Hällgren krijgt opnieuw de kans om de technische staf van sc Heerenveen van zijn kwaliteiten te overtuigen. De vleugelspeler va het Zweedse Lärje-Angereds IF was in het verleden al eens op proef bij de Friezen en krijgt nu de gelegenheid om twee oefenwedstrijden te spelen met Heerenveen.

/

Hällgren werkte de afgelopen tijd ook trainingsstages af bij Chelsea, Hamburger SV en Malmö FF, maar gaat nu voor een herkansing in Friesland. Zaakwaarnemer Carl-Johan Fransén laat weten dat Heerenveen de achttienjarige buitenspeler al geruime tijd in de gaten houdt. “Josef heeft Heerenveen al eerder bezocht en ze volgen hem al twee jaar”, vertelt de belangenbehartiger in de Zweedse media.

Trainer Marco van Basten kan Hällgren in twee vriendschappelijke duels aan het werk gaan zien, maar Heerenveen is niet de enige geïnteresseerde. “Zonder de namen van de clubs te noemen kan ik beamen dat er zowel buitenlandse als Zweedse belangstelling voor hem is”, maakt Fransén duidelijk. De spelersmakelaar weet echter nog niet of er op korte termijn een transfer zal volgen.

Bezig met laden …