voetbalzone

Journalist loopt tegen zoontje Ibrahimovic op en staat doodsangsten uit

Daniel Cabot Kerkdijk08 mei 2014, 08:10
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2014, 08:10
Advertentie

Olivier Tallaron zal afgelopen nacht waarschijnlijk urenlang wakker hebben gelegen. De journalist van Canal + was woensdagavond werkzaam rondom de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Saint-Étienne. De Parijse club kroonde zich voor aanvang van het verloren duel al kampioen omdat AS Monaco eerder op de avond genoegen moest nemen met een remise tegen Guingamp (1-1).

Met het kampioenschap al op zak maakte PSG geen al te gemotiveerde indruk en ging men met 1-2 onderuit. Dat kwam de duurbetaalde voetballers van Laurent Blanc op een fluitconcert te staan. Na afloop vonden er hoe dan ook festiviteiten op het veld plaats en probeerde Tallaron her en der wat uitspraken te scoren. Hij was echter ietwat te gretig toen hij Zlatan Ibrahimovic in het vizier had.

Tallaron liep tegen het zoontje van Ibrahimovic op en dat kon de aanvaller absoluut niet waarderen. Hij keek de journalist enkele seconden met een dodelijke blik aan en het leek erop dat hij aan het bedenken was hoe hij Tallaron te grazen kon nemen. Uiteindelijk vervolgde de ex-speler van onder meer Ajax en AC Milan zijn weg en verdween hij in de spelerstunnel.

Bezig met laden …