voetbalzone

Jozefzoon: ‘Ik ben blij dat ik deze tweede kans krijg van PSV’

Erik van Dam28 jun 2013, 07:04
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2013, 07:04
Advertentie

Florian Jozefzoon had als jeugdspeler de mogelijkheid AFC te verruilen voor PSV, maar zag af van die keuze omdat hij niet in een gastgezin wilde wonen. De vleugelspeler opteerde in plaats daarvan voor Ajax, maar daar boekte hij geen succes. Het bleef bij vier invalbeurten in Amsterdam voor Jozefzoon, die vervolgens helemaal doorbrak in het shirt van RKC Waalwijk. Nu volgt PSV alsnog.

/

PSV maakte donderdag bekend dat het zowel Jeffrey Bruma als Jozefzoon aan zich bindt. Met hun clubs bereikte PSV een principeakkoord over de verkoop. Na het voor hem persoonlijk sterke seizoen 2012/13 en EK Onder-21 in Israël is dit een nieuw hoogtepunt voor Jozefzoon. Die reageert in De Telegraaf dan ook opgetogen op zijn aanstaande overstap.

“Het gaat voor mij nu pas beginnen”, weet de 22-jarige vleugelspeler, die een driejarig contract aangaat met de optie op een vierde seizoen. “Ik moet me echt gaan bewijzen in de top. Ik ben blij dat ik deze tweede kans krijg van PSV.” Jozefzoon zegt ook in de ochtendkrant dat hij hoe dan ook in de Eredivisie wilde blijven; dat vond hij het best voor zijn ontwikkeling.

Bezig met laden …