voetbalzone

Juanfran vertrekt bij puinruimend Zaragoza

25 jul 2008, 20:26
Laatst bijgewerkt: 25 jul 2008, 20:26
Advertentie
Juanfran is niet langer speler van Real Zaragoza. De verdediger, die in het seizoen 2005/06 voor Ajax speelde, bereikte vrijdag overeenstemming over de ontbinding van zijn doorlopende contract. Hij mag nu vrijelijk op zoek naar een nieuwe werkgever.

Voor de elfvoudig international, die twee seizoenen in La Romareda speelde, is er belangstelling van Real Mallorca en uit Griekenland. De 32-jarige linkspoot speelde naast Ajax eerder tevens voor Levante, Valencia, Celta de Vigo en Besiktas.

Zaragoza is met oog op het verblijf in de Segunda División bezig om schoon schip te maken. Onder meer Pablo Aimar, Óscar González en Ángel Lafita vonden in respectievelijk Benfica, Olympiakos en Deportivo la Coruña een nieuwe werkgever. De Braziliaan Matuzalem is voor één seizoen verhuurd aan Lazio.

De voormalig winnaar van de Europa Cup II wil echter nog meer spelers uitzwaaien. Zo mogen ook doelman César, Francisco Pavon (beiden ex-Real Madrid), Peter Luccin, Albert Zapater en Ricardo Oliveira vertrekken indien de prijs marktconform is.
Bezig met laden …