voetbalzone

Jupiler League-sensatie baalt: 'De Heracles-trainer ziet het niet in mij zitten

Bart Kruyt07 jul 2016, 12:21
Laatst bijgewerkt: 07 jul 2016, 12:21
Advertentie

Tarik Tissoudali kan Europees voetbal in het aankomende seizoen vergeten. Heracles Almelo leek lange tijd de belangrijkste kandidaat te zijn om de smaakmaker van Telstar binnen te halen, maar een transfer naar de winnaar van de play-offs is van de baan. “De trainer van Heracles (John Stegeman, red.) heeft laten weten dat hij het nu niet in mij ziet zitten”, zegt Tissoudali.

/

RTV Noord-Holland heeft nog geprobeerd om een reactie op te halen bij Heracles, maar de Tukkers waren niet beschikbaar voor commentaar. Tissoudali kijkt nu verder; hij heeft vrijdag een gesprek met Willem II. Ook sc Heerenveen schijnt nog belangstelling te hebben en verder is het Engelse Reading, waar Jaap Stam de hoofdtrainer is, geïnteresseerd.

De 23-jarige Tissoudali heeft een geweldig seizoen achter de rug, met negentien doelpunten en negen assists voor Telstar. Zijn zaakwaarnemer Richenel Bryson vertelde woensdagavond al dat het voor 99 procent zeker is dat zijn cliënt een transfer zal gaan maken, maar Tissoudali gaat dus niet naar Heracles.

Bezig met laden …