Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Jurriën Timber valt met vervelende blessure uit bij Premier League-debuut

Laatste update:

Jurriën Timber is zaterdag bij zijn Premier League-debuut voor Arsenal geblesseerd uitgevallen. De rechtsbenige verdediger, die door Mikel Arteta opnieuw als linksback werd ingezet, liep in de wedstrijd tegen Nottingham Forest op slag van rust een vervelende kwetsuur op. De voormalig Ajacied probeerde het nog heel even in de tweede helft, maar moest al snel afhaken.

In de blessuretijd van de eerste helft deed Timber een ongelukkige poging om Brennan Johnson van de bal te zetten. De verdediger van Arsenal maakte daarbij een overtreding en liep zelf de meeste schade op. Hij greep met veel pijn naar het onderbeen en moest behandeld worden. Toen Timber na enkele minuten weer opstond, kreeg hij geel van scheidsrechter Michael Oliver.

Er werd getwijfeld of Timber door kon, maar de Oranje-international keerde na rust terug op het veld. Dat was van korte duur. Bij een balcontact leek hij opnieuw last te krijgen van het onderbeen dat voor rust al gekwetst raakte. Takehiro Tomiyasu kwam voor Timber het veld in. Oleksandr Zinchenko, de vaste linksback van Arsenal, is nog altijd geblesseerd.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Hopen dat het meevalt voor hem. Heel jammer dit. Had een goede voorbereiding en generale in het community shield, zat er de eerste helft ook wel lekker in op zich. Beterschap!

12 augustus 2023 om 15:47

Toch wel aan zichzelf te danken. Dom balverlies leiden en dan een te late tackle inzetten om te corrigeren en zichzelf blesseren.

12 augustus 2023 om 15:52



volgens mij verstapt hij zich, dit kan iedereen overkomen.. Beetje raar om te zeggen dat hij het aan zichzelf te danken heeft.. Heb je de beelden wel bekeken?

12 augustus 2023 om 15:58

Gaat over dat eerste moment waar hij geblesseerd raakte. Duidelijk dat hij daar nog last van had.

12 augustus 2023 om 16:01

Nee, de blessure ontstond precies op de manier waarop Benzema het beschrijft. Dom balverlies en een nog dommere tackle.

12 augustus 2023 om 16:24

Ja, speelde sowieso erg matig. Paar keer onnodig balverlies waardoor o.a. de blessure ontstond om het te corrigeren. Maar ook aanvallend voegde hij niets toe. Alles ging over rechts bij Arsenal.

12 augustus 2023 om 19:07

Alles gaat sws over rechts bij Arsenal, daar staat een knaap genaamd Saka die nogal goed kan ballen.

12 augustus 2023 om 15:55

"Volgens jou"... dus je bent niet zeker. Heb je zelf goed naar de beelden gekeken? Eerst een verkeerde pass en daarna proberen de bal terug te verdedigen door een domme overtreding. Gele kaart en zelf behoorlijk geblesseerd geraakt. Ik hoop niet dat zijn hoofd op hol gaat nu in de basis mag beginnen op één van de hoogste voetbal competitie.

12 augustus 2023 om 19:09

Ik vond juist dat hij de eerste helft te weinig werd ingespeeld, waren vaak te voorzichtig. Hij is juist een van de spelers die je kan inspelen als er enigszins dekking is, maar dan draaiden ze weer terug.

Oei dat ziet er echt niet goed uit. Wat ontzettend vervelend voor Timber. Hoop dat het meevalt!

12 augustus 2023 om 15:43

Ik hoop het ook, maar als ik het goed zie lijkt het op een knie blessure. Dat voorspelt normaal gesproken niets goeds.

12 augustus 2023 om 16:00

Nee ik kreeg er een heel naar gevoel bij toen ik het zag. Moest gelijk denken aan Fischer, dat was een hamstringblessure maar zo'n zelfde soort gekke beweging zonder dat er een tegenstander in de buurt is. Dat belooft meestal weinig goeds. Ik hoop dat we er helemaal naast zitten.

Is dit de intensiteit? Vaak zie je spelers die snel geblesseerd raken die naar de Pl gaan vanuit een zwakkere competitie

12 augustus 2023 om 15:40

Heeft daar weinig mee te maken, denk ik. Arsenal had meer dan 80% balbezit en Timber heeft aanvallend nauwelijks een bijdrage geleverd. Gewoon ongelukkig met een tackle.

Had in de rust gewoon gewisseld moeten worden.

Dit ziet er zeker niet goed uit. Ik vermoed een knie blessure. Als je goed kijkt in de herhaling van het filmpje dan zie je het ook gebeuren. Ik vrees ervoor, maar hopelijk zit ik ernaast.

Een rechtsbenige die op links speelt gaat automatisch alle bewegingen vanuit zijn sterke been doen en dus is de kans op blessures groter, sterkte!

12 augustus 2023 om 16:16

Interessant.. in hoeverre speelt dit ook bij aanvallers / buitenspelers? Of vooral bij backs die moeten verdedigen met hun sterke been aan de "verkeerde" kant, denk je?

12 augustus 2023 om 20:12

Denk dat dit vooral een rol zal spelen als je niet tweebenig bent als back zijnde. Wellicht bij aanvallers speelt dit minder omdat die meestal naar binnen draaien

Er is niets bekend over de kwetsuur. Dus hoezo vervelend?
Niemand weet of hij het er morgen uitloopt of 3 weken aan de kant staat.

heeft ie vaker last van. Ik heb hem wel eens eerder op die manier een blessure zien oplopen. Hij moet het niet van zijn Fysiek hebben, gewoon goed voetballen.

Laat het zijn dat elke blessure een vervelende is, maar waar zo overdreven spreken van een “vervelende blessure”, terwijl er geen enkel benul is wat de blessure behelst. Hopen dag het meevalg uiteraard!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren