voetbalzone

Juve rekent op belletje Real: 'Benítez kent hem goed'

Bart Kruyt10 jun 2015, 21:07
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2015, 21:07
Advertentie

Juventus heeft zijn selectie versterkt met de transfervrije Sami Khedira en het is nog maar de vraag met wie hij volgend seizoen op het middenveld samen zal spelen. Andrea Pirlo wordt veelvuldig in verband gebracht met een verhuizing naar de Verenigde Staten, terwijl de Europese top achter Paul Pogba aanzit. Bovendien valt een transfer van Arturo Vidal niet uit te sluiten.

voetbalzone

Giuseppe Marotta, de algemeen directeur van Juve, liet woensdag weten dat hij rekening houdt met een belletje van Real Madrid. "Ze hebben nog niet geprobeerd om Arturo te kopen, maar het is waarschijnlijk dat dit in de toekomst wel zal gaan gebeuren. Rafael Benítez kent hem goed", zei Marotta. Het is onduidelijk of Benítez echt interesse heeft in Vidal, maar in Turijn denkt men dus van wel.

Volgens Marotta ziet het er overigens naar uit dat Pirlo gewoon bij Juve zal blijven: "Hij heeft nog een contract voor een jaar en hij heeft ons niet gezegd dat hij wil vertrekken, dat is belangrijk. Na de interlands zullen we met hem praten, maar hij heeft dus niet gezegd dat hij wil vertrekken. Over Pogba: er zijn geen clubs die zich voor hem gemeld hebben en ik ben ervan overtuigd dat hij zal blijven. We willen onze beste spelers behouden", aldus Marotta.

Bezig met laden …