voetbalzone

‘Juve wil vijftig miljoen betalen, maar Tévez wil niet in Europa blijven’

Peter Nusselder15 jul 2011, 09:26
Laatst bijgewerkt: 15 jul 2011, 09:26
Advertentie

Carlos Tévez is voor zijn toekomst afhankelijk van zijn werkgever Manchester City. De aanvaller heeft reeds aangegeven te willen vertrekken, maar staat nog onder contract bij the Citizens. Zijn ex-club Corinthians is voor de Argentijn in de markt, maar de belangstelling voor Tévez blijft groot.

/

Volgens de voorzitter van de Braziliaanse club heeft inmiddels ook Juventus zich voor de gewilde spits gemeld, maar de clubleiding van City bepaalt. “Er is niets veranderd. Manchester City moet beslissen of ze hem willen verkopen of niet”, tekent Sky Sports op uit de mond van Andrés Sánchez. “Ze hebben een bod van 52 miljoen euro ontvangen van Juventus, maar Tévez wil niet in Europa blijven.”

De Corinthians-preses houdt dan ook hoop dat de Argentijns international terugkeert naar Sao Paulo. “Ik blijf dromen”, aldus Sánchez, wiens club zelf bijna veertig miljoen wil betalen voor Tévez. “Dat bod hebben we uitgebracht, daar was ik zelfs verbaasd over. Het hangt nu van City af. Als ik voorzitter zou zijn van de club die Tévez heeft zou ik hem niet willen verkopen. Maar de mening van de speler zelf is ook veel waard. Als een voetballer wil vertrekken, dan gaat hij toch weg.”

Bezig met laden …