voetbalzone

Juventus bevestigt interesse in ‘jokers’: ‘Ik ben op zoek naar egoïsme’

Gijs Freriks28 jun 2015, 21:25
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2015, 21:25
Advertentie

Massimiliano Allegri heeft de belangstelling voor Isco en Oscar bevestigd. De trainer van verliezend Champions League-finalist Juventus laat zondag in La Repubblica weten op zoek te zijn naar creatieve geesten en noemt de middenvelders van respectievelijk Real Madrid en Chelsea ‘jokers’.

voetbalzone

“Dat soort spelers zorgt altijd voor leven in de brouwerij en kan het verschil maken op de ranglijst”, vertelt Allegri, die ook uit de doeken doet dat hij Domenico Berardi van Sassuolo en Federico Bernardeschi van Fiorentina interessante spelers voor zijn werkgever uit Turijn vindt. Saillant: Juventus nam donderdag definitief afscheid van Berardi door de helft van de eigendomsrechten voor tien miljoen euro over te doen aan Sassuolo.

“Egoïsme in beperkte mate is niet schadelijk voor een team. Het aantrekken van een nummer tien is voor mij een tactische wens, maar ik hoop daarmee ook meer positieve egoïsme aan de ploeg toe te voegen. Zonder Carlos Tévez en Andrea Pirlo moet Juventus een verandering ondergaan”, aldus Allegri.

Bezig met laden …