voetbalzone

Juventus en Torino ruziën om Knežević

01 jul 2008, 09:02
Laatst bijgewerkt: 01 jul 2008, 09:02
Advertentie
Stadgenoten Juventus en Torino zitten elkaar dwars in de strijd om Dario Knežević. Enkele uren nadat Juventus liet weten de 26-jarige verdediger te hebben aangetrokken, meldde Torino doodleuk dat Knežević al bij hen had getekend.

Volgens Torino was het contract van Knežević enige tijd geleden al naar de Italiaanse voetbalbond (FIGC) gestuurd. "En ik denk niet dat je een speler twee keer kan verkopen", sprak Torino-preses Urbano Cairo in La Gazzetta dello Sport. "Het is een kwestie van vertrouwen. De wereld van het voetbal heeft ook zijn regels."

"De speler heeft bij geen enkele andere club getekend dan bij ons", is Juventus-directeur Alessio Secco zeker van zíjn zaak. "Daarom maken we ons geen enkele zorgen en zullen we de getekende contracten dinsdag bij de bond afleveren."

Juventus neemt Knežević komend seizoen op huurbasis over van Livorno en heeft tevens een optie tot koop bedongen. De tienvoudig Kroatisch international deed op het EK mee in drie groepsduels, maar kon door een knieblessure niet verder in actie komen.
Bezig met laden …