voetbalzone

'Juventus geeft Real Madrid het nakijken en haalt peperdure back in huis'

Bart Kruyt18 aug 2015, 00:15
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2015, 00:15
Advertentie

Juventus is nu al wekenlang bezig met het zoeken van een nieuwe, aanvallende middenvelder en in de wandelgangen zijn er al tientallen kandidaten voor de openstaande vacature genoemd. Het ziet er echter naar uit dat de Italiaanse kampioen eerst zijn achterhoede gaat versterken: volgens transferexpert Gianluca Di Marzio is Juventus zeker van de komst van Alex Sandro.

voetbalzone

De Oude Dame zou een akkoord hebben bereikt met FC Porto over een transfersom van 22 miljoen euro, die door bonussen nog verder kan oplopen. Alex Sandro heeft zijn jawoord gegeven tegen een vijfjarig contract met een salaris van 2,5 miljoen euro per seizoen. Volgens Di Marzio komt de Braziliaanse vleugelflitser dinsdag naar Turijn om zijn toptransfer af te ronden.

De 24-jarige Alex Sandro maakte in 2011 de overstap van Santos naar FC Porto en speelde tot dusver 87 competitiewedstrijden in Portugal. Daar lijkt het dus bij te gaan blijven. Alex Sandro werd ook in verband gebracht met Real Madrid, als mogelijke opvolger voor Fábio Coentrao, maar volgens Di Marzio heeft Juventus de strijd gewonnen.

Bezig met laden …