voetbalzone

Juventus is gewaarschuwd: 'Robbery leeft nog!'

Matthijs van Laar22 feb 2016, 17:29
Laatst bijgewerkt: 22 feb 2016, 17:29
Advertentie

Afgelopen zaterdag in het duel met Darmstadt 98 stonden Franck Ribéry en Arjen Robben eindelijk weer eens samen binnen de lijnen bij Bayern München. Vanwege aanhoudend blessureleed van het duo was dat alweer elf maanden geleden. Komende dinsdag hoopt het geroutineerde tweetal van waarde te zijn in de Champions League-ontmoeting met Juventus.

/

Robben zegt te hebben genoten van zijn hereniging met de Fransman, die op 11 maart 2015 voor het laatst aan zijn zijde stond. “Het was een prachtig moment. Voor Franck, voor mij, voor iedereen eigenlijk. Robbery leeft nog! Het belangrijkste is dat we allebei fit blijven. De rest komt vanzelf, we hebben lang samengespeeld. Franck heeft nog wat ritme nodig, maar zaterdag deed hij het super. Ik merk ook dat ik beter en sterker word. Ik mis alleen nog wat goals.”

De laatste keer dat Robben scoorde was op 7 november 2015, in het Bundesliga-treffen met VfB Stuttgart. Sindsdien staat hij acht wedstrijden droog. “Daar maak ik me geen zorgen over. Ik speel redelijk en ik voel me goed, maar de bal wil er nog niet in. Maar het heeft geen zin om na te denken over de kansen die ik heb gemist. Ik blijf gewoon doorgaan. Dan komen de goals vanzelf weer.”

Bezig met laden …