voetbalzone

Juventus krijgt signaal: ‘Ik ben er klaar voor mezelf te laten zien’

Erik van Dam21 jul 2015, 13:44
Laatst bijgewerkt: 21 jul 2015, 13:44
Advertentie

Daniele Rugani geldt als een toptalent bij Juventus en komend seizoen wil hij zich graag manifesteren in Turijn. De Italiaanse verdediger, die volgende week 21 jaar wordt, heeft er net twee seizoenen bij Empoli opziten en is inmiddels terug bij Juventus. Hij hoopt dat Massimiliano Allegri hem het vertrouwen zal geven en dat hij flink wat minuten kan pakken in de verschillende competities waarin Juventus meedoet.

voetbalzone

Rugani speelde de voorbije twee jaar tachtig wedstrijden voor Empoli en is er helemaal klaar voor om het nu ook te laten zien bij Juventus. “Ik ben al zo lang fan van deze club”, zei hij dinsdag enthousiast bij zijn presentatie aan pers en publiek. “Mijn vader is ook supporter en dat ik hier nu sta, is echt een droom. Ik dank de club voor het geloof en vertrouwen en nu is het aan mij om dat vertrouwen terug te betalen”, weet de verdediger.

De verdediging bij Juventus is niet mals en boette nog niets in ten opzichte van vorig seizoen: de mutaties in de selectie vonden vooralsnog plaats op het middenveld en in de aanval. “Ik denk dat ik zat zal kunnen leren van Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci en Andrea Barzagli”, zegt Rugani. “Ik ben blij om hier te zijn en te spelen om een plek. Ik ben er klaar voor mezelf te laten zien en zal van iedereen iets opsteken.”

Bezig met laden …