voetbalzone

Juventus laat ‘middelpunt van onderhandelingen’ individueel trainen

Gijs Freriks28 jan 2014, 20:10
Laatst bijgewerkt: 28 jan 2014, 20:10
Advertentie

Mirko Vucinic neemt voorlopig geen deel aan de groepstrainingen bij Juventus. De aanvaller zag onlangs een transfer naar Internazionale afketsen en zaakwaarnemer Alessandro Luci bevestigt dat trainer Antonio Conte toestemming heeft gegeven dat de dertigjarige Montenegrijn tot het sluiten van de transfermarkt individueel mag trainen.

voetbalzone

“Vucinic is het middelpunt van mogelijke onderhandelingen”, legt Lucci uit in de Italiaanse media. “Ik moet wel verduidelijken dat Mirko nooit om een transfer heeft gevraagd en ook niet van plan is een transferverzoek in te dienen.” Het is echter niet uitgesloten dat de Maradona van de Balkan tijdens de wintermarkt nog vertrekt uit Turijn. Hij zou, in tegenstelling tot wat zijn belangenbehartiger beweert, wél naar i Nerazzurri willen. Vucinic zou daarvoor een aanbieding van Zenit Sint-Petersburg hebben geweigerd.

Saillant: Juventus neemt het zondagavond op tegen Internazionale. Vucinic, die eerder voor onder meer AS Roma speelde, zou ook in de belangstelling staan van Tottenham Hotspur. Hij heeft bij de Oude Dame nog een contract tot de zomer van 2015, maar is overbodig door de aanwezigheid van onder anderen Carlos Tévez en Fernando Llorente. De 32-voudig international staat dit seizoen op 2 doelpunten in 8 wedstrijden in de Serie A.

Bezig met laden …