voetbalzone

Juventus leeft nog: ‘We dwongen het respect van de tegenstander af’

Gijs Freriks23 feb 2016, 22:00
Laatst bijgewerkt: 23 feb 2016, 22:00
Advertentie

Juventus leek dood en begraven, maar vocht zich terug en blijft door het 2-2 gelijkspel tegen Bayern München toch nog een goede kans maken op het bereiken van de kwartfinale van de Champions League. Paulo Dybala maakte zijn eerste doelpunt in het miljoenenbal en is trots op zijn medespelers.

/

“We wisten dat het erg moeilijk zou worden, maar dwongen in de slotfase het respect van de tegenstander af. We hebben als leeuwen gevochten en hebben het goed gedaan daar we een gelijkspel hebben behaald. Het kan nog”, aldus Dybala in gesprek met Mediaset. “We hebben alles gegeven en nooit opgegeven. We gaven in de eerste helft te veel ruimte weg, maar in de tweede helft ging dat beter doordat we hoger druk gingen zetten.”

“Het wordt een zware tweede wedstrijd. Niet veel ploegen kunnen Bayern op verplaatsing verslaan, maar als we opnieuw met ons hart en met net zoveel toewijding spelen, moet het kunnen lukken”, aldus Dybala. “Bayern maakte het ons voor rust erg lastig en we moeten nu in München scoren om te winnen. Dat wordt niet makkelijker dan vandaag”, voegt middenvelder Sami Khedira eraan toe.


Bezig met laden …