voetbalzone

‘Juventus moet nog een bod uitbrengen, maar hij is zeker gevleid’

Gijs Freriks23 jul 2015, 16:45
Laatst bijgewerkt: 23 jul 2015, 16:45
Advertentie

Julian Draxler ruilt Schalke 04 mogelijk donderdag nog in voor Juventus. De verliezend finalist van de Champions League heeft al met de 21-jarige middenvelder gesproken en de clubs onderhandelen momenteel over een transfersom, die waarschijnlijk rond de 25 miljoen euro zal komen liggen.

voetbalzone

Directeur Horst Heldt laat donderdag aan BILD weten dat Draxler gevleid is door de Italiaanse interesse, maar dat van een deal nog geen sprake is: “Juventus moet nog een officieel bod uitbrengen en heeft tot dusver alleen nog maar zijn interesse kenbaar gemaakt. Julian is gevleid door de interesse, want het gaat toch om een grote club.”

“Als er een bod wordt uitgebracht, gaan we daar goed mee om, maar dat is dus nog niet gebeurd. Julian focust zich voorlopig op Schalke, is een kind van de club en heeft een doorlopend contract, maar het zou natuurlijk onrealistisch zijn om te eisen dat hij niet over Juventus mag filosoferen”, aldus Heldt. Draxler kan naar verluidt 2,7 miljoen euro per jaar verdienen in Turijn en een contract voor vijf seizoenen tekenen.

Bezig met laden …