voetbalzone

'Juventus neemt contact op met Real Madrid en biedt 35 miljoen euro'

Bart Kruyt02 jan 2016, 18:00
Laatst bijgewerkt: 02 jan 2016, 18:00
Advertentie

Isco speelt niet zo veel als dat hij zou willen bij Real Madrid en er wordt beweerd dat de middenvelder een moeizame relatie zou onderhouden met Rafael Benítez. De vraag is dan ook of Isco deze transferperiode zal gaan vertrekken: verschillende clubs uit Engeland werden al met de Spanjaard in verband gebracht, maar ook Juventus schijnt een poging te willen wagen.

voetbalzone

La Repubblica claimt dat de Italiaanse kampioen contact heeft opgenomen met Real, om een bod van 35 miljoen euro uit te brengen. Dat is vijf miljoen euro meer dan wat Real in de zomer van 2013 zelf betaalde aan Málaga. Er wordt beweerd dat Manchester City en Arsenal nog meer zouden willen betalen, dus het is maar de vraag of het bod van Juventus geaccepteerd zal worden.

De 23-jarige Isco speelde tot dusver 79 competitiewedstrijden voor Real, waarvan 13 in het lopende seizoen. Benítez liet hem in negen van de zeventien competitieduels die de Koninklijke tot dusver speelde in de basis beginnen en dat vindt Isco niet genoeg. De twaalfvoudig Spaans international heeft te maken met de concurrentie van onder meer James Rodríguez.

Bezig met laden …