voetbalzone

‘Juventus probeert zichzelf opnieuw uit te vinden en dat doe ik bij mezelf’

Gijs Freriks28 jun 2016, 11:52
Laatst bijgewerkt: 28 jun 2016, 11:52
Advertentie

Dani Alves heeft dinsdagochtend zijn eerste persconferentie gehouden als speler van Juventus. De 33-jarige rechterverdediger vertelde zoveel mogelijk successen te willen boeken in Turijn en sprak uiteraard ook over de Champions League.

/

“Dat is zeker een belangrijke competitie. Het is daarin alleen niet goed genoeg om goede spelers te hebben, je moet ook de juiste benadering hebben. Er is bij Juventus kennelijk iets waar het aan schort, maar we gaan proberen uit te zoeken wat dat is waardoor we wel onze waarde kunnen laten zien. Ik kan daar nu nog geen antwoord op geven omdat ik de afgelopen jaren hier niet bij ben geweest’, zo wordt de Braziliaan geciteerd door Sky Italia.

“Juventus is een team dat zich opnieuw probeert uit te vinden en dat is wat ik ook bij mezelf heb. Normaal gesproken wordt het Italiaanse voetbal in internationaal opzicht alleen maar door de nationale ploeg vertegenwoordigd, dus dit is een uitgelezen mogelijkheid voor mij om deel uit te maken van dit type voetbal. Ik ben op zoek naar nieuwe uitdagingen en wil niet op mijn lauweren rusten. Ik bedank Juventus voor de geboden kans.”

Bezig met laden …