voetbalzone

Juventus-spelers balen: ‘Dit was duidelijk geen rode kaart’

Erik van Dam23 okt 2013, 23:15
Laatst bijgewerkt: 23 okt 2013, 23:15
Advertentie
/

Juventus ging woensdagavond in Santiago Bernabéu met 2-1 ten onder tegen Real Madrid. De nederlaag kwam hard aan, maar dat Giorgio Chiellini vroeg in de tweede helft een rode kaart kreeg gaf het geheel een extra wrange nasmaak. De verdediger werd zwaar bestraft door de scheidsrechter voor het tegenhouden van Cristiano Ronaldo met de arm. Paul Pogba en Carlos Tévez baalden na afloop.

De middenvelder zette zijn vraagtekens bij het besluit van Manuel Gräfe uit Duitsland. “Het was duidelijk geen rode kaart”, aldus Pogba. “Maar de scheidrechter nam deze beslissing en daar kunnen we nu niets meer aan veranderen. We balen ervan, want met tien man was het een stuk lastiger. De eerste helft was goed en ik denk dat we hier een gelijkspel hadden kunnen boeken, maar met tien man was dat moeilijker.”

Teamgenoot Tévez zei dat hij teleurgesteld was dat Juventus met 2-1 verloor in Madrid. “Want onze prestatie was goed en met een man minder in de tweede helft maakten we ze het alsnog moeilijk”, sprak Carlitos. “We kunnen hier nog wel van herstellen, maar dan moeten we de volgende keer álles geven. Aan de scheidsrechter lag het niet direct, ik kan het hem niet verwijten. We moeten aan ons eigen spel en aan onze eigen fouten denken”, aldus de Argentijnse spits.

Bezig met laden …