voetbalzone

'Juventus vreest voor snel vertrek en komt met flinke salarisverbetering'

Bart Kruyt27 mrt 2016, 10:37
Laatst bijgewerkt: 27 mrt 2016, 10:37
Advertentie

Juventus vreest dat Paulo Dybala maar kort voor de club zal spelen. De aanvaller is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij de Italiaanse kampioen, maar maakt veel indruk en wordt al in verband gebracht met clubs als Bayern München, Barcelona en Real Madrid. In Turijn denkt men dat deze clubs Dybala best eens zouden kunnen verleiden, als er niet snel wat verandert.

/

Italiaanse media melden zondagochtend dat Juventus een blijk van waardering wil laten zien, door het salaris van Dybala te verhogen. De clubleiding hoopt dat de Argentijn de Oude Dame door dit gebaar trouw zal willen blijven. Dybala verdient momenteel nog drie miljoen euro per jaar en dat salaris zal tot het einde van zijn contract (2020) steeds een beetje toenemen. Juventus wil zijn huidige salaris echter nu al opschroeven naar vier miljoen euro per jaar.

De 22-jarige Dybala kwam in de zomer voor ongeveer 35 miljoen euro over van Palermo en was in zijn eerste seizoen voor Juventus al goed voor 18 doelpunten, terwijl hij ook nog 8 assists op zijn naam schreef. De best betaalde speler in de huidige Juventus-selectie is Paul Pogba, die 5,5 miljoen euro per seizoen ontvangt.

Bezig met laden …