voetbalzone

'Juventus zal moeten beslissen of het wil gokken op Pogba of op Dybala'

Bart Kruyt10 jun 2016, 17:20
Laatst bijgewerkt: 10 jun 2016, 17:20
Advertentie

Paul Pogba kan zich op het EK nog extra in de kijker spelen, maar de middenvelder staat nu al in de belangstelling van diverse vermogende topclubs. Manchester City, Manchester United, Chelsea, Real Madrid, Barcelona en Paris Saint-Germain: al deze verenigingen worden met Pogba in verband gebracht. Juventus, dat de Fransman eigenlijk niet wil verkopen, kan daardoor de hoofdprijs vragen.

/

In de wandelgangen wordt een recordsom van liefst 120 miljoen euro genoemd. “Dat is natuurlijk een ongelooflijk bedrag, maar ik hoop dat hij bij Juventus blijft”, zegt David Trezeguet, oud-spits van de Oude Dame. “Het Italiaanse voetbal heeft hem nodig: het is belangrijk om spelers van zijn niveau te behouden, zodat de competitie interessant blijft voor andere topspelers.”

120 miljoen euro is echter moeilijk te weigeren, weet ook Trezeguet. “Juventus zal moeten beslissen of het wil gokken op Pogba of op Paulo Dybala”, denkt de Fransman. “De club groeit en daardoor groeien ook de verwachtingen. Er is geschiedenis geschreven met de Scudetti en de Coppa Italia, nu is het tijd voor de Champions League.”

Bezig met laden …