voetbalzone

Kaartenpakker van NAC Breda gaat voor 'topdeal' naar het buitenland

Bart Kruyt08 jan 2016, 17:16
Laatst bijgewerkt: 08 jan 2016, 17:16
Advertentie

Joeri de Kamps gaat een buitenlands avontuur aan. De middenvelder heeft afscheid genomen van NAC Breda en een contract voor 3,5 jaar getekend bij Slovan Bratislava, de huidige nummer twee van Slowakije. De transfer wordt bevestigd door de zaakwaarnemer van De Kamps.

voetbalzone

Mustapha Nakhli maakte de overgang in orde: “De onderhandelingen hebben lang geduurd, maar we hebben er een topdeal van gemaakt. Ik heb er ook alle vertrouwen in dat Joeri hier gaat slagen”, zegt de zaakwaarnemer op de website van zijn managementbureau, Nakhli Mondial. Daar valt te lezen dat er ook voldoende belangstelling voor De Kamps was van Nederlandse clubs.

De 23-jarige De Kamps komt uit de jeugdopleiding van Ajax en speelde op huurbasis voor SC Heerenveen, voordat hij anderhalf jaar geleden de overstap naar NAC maakte. Vorig seizoen viel hij vooral op door de twaalf gele kaarten die hij pakte. In de Jupiler League kwam De Kamps door een peesblessure niet verder dan zes competitieduels, maar nu hij weer hersteld is gaat hij dus naar Slowakije.

Bezig met laden …