voetbalzone

Kaká: ‘Ik ben blij dat hij in de Verenigde Staten komt spelen’

Thijs Post07 mei 2015, 11:10
Laatst bijgewerkt: 07 mei 2015, 11:10
Advertentie

Na zeventien jaar vertrekt Steven Gerrard bij Liverpool om aan de slag te gaan bij Los Angeles Galaxy. Kaká, die momenteel onder contract staat bij Orlando City SC, kan niet wachten tot de legendarische middenvelder de Amerikaanse competitie komt versterken. “Ik hield er altijd van om naar hem te kijken”, laat Kaká weten aan Sky Sports.

voetbalzone

“Ik houd van de manier waarop hij speelt en de manier waarop hij zich beweegt over het veld. Ik ben blij dat hij in de Verenigde Staten komt spelen, het is een goede zaak voor de competitie. Ik weet niet of ik hem al advies kan geven, maar het is een zware competitie. Het is niet lastig om de superster te zijn van een competitie, dat is juist een motivatie.”

Kaká kijkt tegenwoordig met veel belangstelling naar de Premier League. “Ik houd ervan om Oscar, Willian, Filipe Luís en Philippe Coutinho aan het werk te zien”, zo somt Kaká een aantal landgenoten op. “Er spelen tegenwoordig veel landgenoten in de Premier League. Ik probeer de competitie goed te volgen. Ik kijk graag naar Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City en Liverpool. Ik kijk de grote wedstrijden en ik geniet.”

Bezig met laden …