Kaká keert na elf jaar terug bij São Paulo en komt direct tot scoren

Gijs Freriks27 jul 2014, 23:10
Laatst bijgewerkt: 27 jul 2014, 23:10

Kaká heeft zijn rentree in het shirt van São Paulo opgeluisterd met een doelpunt. De middenvelder, die overkwam van AC Milan en vanaf maart voor Orlando City FC gaat spelen, prikte een kwartier voor tijd raak, maar kon een 2-1 nederlaag op bezoek bij Goiás niet voorkomen. São Paulo staat na twaalf speelronden op de achtste plaats.

De club van trainer Muricy Ramalho heeft negentien punten verzameld en dat zijn er negen minder dan koploper Cruzeiro. Vorig seizoen eindigde São Paulo op de negende plaats. In de basiself van Tricolor stond zondag een aantal bekende spelers, want naast Kaká deden ook aanvoerder Rogério Ceni, Rafael Tolói, Álvaro Pereira, Paulo Ganso, Ademilson en Alan Kardec mee.

Goiás kwam op slag van rust op voorsprong door een rake kopbal van Amaral en diezelfde speler verdubbelde drie minuten na de onderbreking de score: 2-0. De tegentreffer van Kaká haalde niets meer uit voor de bezoekers. Kaká speelde tussen 2001 en 2003 ook al voor São Paulo en keerde na avonturen bij AC Milan, Real Madrid en opnieuw Milan dus terug in Zuidoost-Brazilië.