voetbalzone

Kaká krijgt advies uit Barcelona: 'Ik was allang bij Real vertrokken'

Daniel Cabot Kerkdijk17 sep 2012, 14:30
Laatst bijgewerkt: 17 sep 2012, 14:30
Advertentie

Daniel Alves steunt Kaká in de moeilijke situatie die zijn landgenoot momenteel doormaakt bij Real Madrid. De middenvelder leek deze zomer uit het Santiago Bernabéu te vertrekken, maar de hoge vraagprijs en zijn eigen salariseisen stonden een transfer in de weg. Onder leiding van José Mourinho heeft Kaká echter geen toekomst als Merengue en lijkt hij weer een verloren jaar tegemoet te gaan.

/

"Als ik Kaká was, was ik allang bij Real Madrid vertrokken", verzekert Alves, die zelf al jarenlang voor Barcelona actief is. "Voetbal speelt een zeer belangrijke rol in mijn leven. Als je mij dat ontneemt, dan ontneem je mij een deel van mijn leven. Ik vind het allemaal heel erg jammer voor Kaká. Ik heb veel bewondering voor hem en ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan."

"Hij heeft heel veel dingen bereikt, prestaties geleverd waar weinig voetballers tot in staat zijn. Tot de beste voetballer van de wereld uitgeroepen worden en ontbreekt het respect van zijn werkgever. Ik denk niet dat Kaká bij Barcelona ooit in een dergelijke situatie terecht zou komen."

Bezig met laden …