voetbalzone

Kaká looft Liverpudlian: 'Je kan een team om hem heen bouwen'

Peter Nusselder12 aug 2015, 08:40
Laatst bijgewerkt: 12 aug 2015, 08:40
Advertentie

Het is dit seizoen even wennen op Anfield, waar de supporters van Liverpool het voor het eerst sinds jaren moeten doen zonder clubicoon Steven Gerrard. Gezien de aanwezigheid van Philippe Coutinho is er echter nog genoeg te genieten, vindt diens landgenoot Kaká. Volgens de Braziliaan kan de aanvallende middenvelder eraan bijdragen dat Liverpool weer de Champions League haalt.

voetbalzone

“Ik ben altijd al een bewonderaar geweest van Coutinho en ik ben ervan overtuigd dat hij een erg belangrijke speler kan worden, zowel bij Liverpool als bij het Braziliaans elftal”, tekenen Engelse media op uit de mond van de voormalig Wereldvoetballer van het Jaar, die nu uitkomt voor Orlando City. Kaká rekent erop dat Coutinho om kan gaan met de druk die op zijn schouders rust.

“Er zal een hoop van hem worden verwacht, nu Liverpool probeert terug te keren in de Champions League, maar ik weet dat hij daarmee om kan gaan. Want één geweldige speler maakt nog geen team, maar je kunt wel een team om een geweldige speler heen bouwen. Hij kan die speler zijn. Gerrard is onvervangbaar, maar ze hebben iemand nodig die nu opstaat en Coutinho is degene die dat kan doen”, betoogt Kaká.

Bezig met laden …