voetbalzone

Kameroen hoopt dat Song zich nu wel meldt voor nationale ploeg

Robert Smid18 mei 2011, 12:58
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2011, 12:58
Advertentie
/

Alexandre Song lijkt weer zijn opwachting in het nationale elftal van Kameroen te kunnen maken. De middenvelder van Arsenal was sinds het afgelopen WK in Zuid-Afrika niet meer aanwezig in het kamp van de Afrikanen. Bondscoach Javier Clemente heeft nu goede hoop dat Song zich ditmaal wel meldt bij zijn landgenoten.

“Het is altijd de wens geweest om een zeer getalenteerde middenvelder als Song in zijn selectie te hebben”, zo stelt Tombi Aroko Sidiki, secretaris-generaal van de Kameroenese voetbalbond (FECAFOOT), tegenover persbureau Reuters. “Maar de afgelopen keren dat hij werd uitgenodigd, had hij telkens tijd nodig om na te denken over de uitnodiging.”

Dat was frustrerend voor de Kameroenese voetbalbond, zeker omdat Song telkens niet kwam opdagen. “Steeds gaf hij op het allerlaatste moment aan liever niet af te reizen naar Afrika. Hopelijk wil hij het land dit keer wel helpen.” Kameroen moet op 4 juni de cruciale kwalificatiewedstrijd voor de Afrika Cup 2012 tegen Senegal spelen. De ploeg moet winnen om nog kans te maken op het toernooi.

Bezig met laden …