voetbalzone

Kameroener Makoun houdt vertrouwen ondanks verlies tegen Japan

Robert Smid16 jun 2010, 19:10
Laatst bijgewerkt: 16 jun 2010, 19:10
Advertentie

Er moet veel gebeuren bij Kameroen wil het over de verliespartij tegen Japan heen komen. De Afrikanen speelden ontstellend zwak en lieten over zich heen lopen, waardoor de Aziatische opponent er overheen kon. Jean Il Makoun realiseert zich dat hij en zijn teamgenoten er een schepje bovenop moeten doen om de tweede ronde van het WK te halen.

Een doelpunt van oud-VVV’er Keisuke Honda bleek voor Japan genoeg om Kameroen opzij te zetten. Makoun wil echter niet meer denken aan die wedstrijd en wil naar voren kijken. De wedstrijd tegen Denemarken staat namelijk op het programma voor de Kameroeners. Makoun houdt het vertrouwen erin.

“We hebben een wedstrijd verloren, maar we moeten onze hoofden niet laten zakken”, aldus de middenvelder van Olympique Lyon tegenover de officiële website van FIFA. “We moeten vooral beter starten tegen de Denen in vergelijking met het duel met Japan. We hebben inderdaad een obstakel te overbruggen. Maar we spelen tegen een ploeg die ook zijn eerste duel heeft verloren.”

Bezig met laden …