voetbalzone

'Kamp-Januzaj vraagt Manchester United flink bedrag aan tekengeld'

Bart Kruyt13 okt 2013, 09:55
Laatst bijgewerkt: 13 okt 2013, 09:55
Advertentie

Manchester United raakte Paul Pogba transfervrij kwijt aan Juventus en moet vrezen voor eenzelfde scenario bij Adnan Januzaj. De Belgische middenvelder heeft diverse buitenlandse topclubs achter zich aanzitten en deze verenigingen zijn bereid om flink wat salaris aan te bieden. Het kamp-Januzaj wil dan ook het onderste uit de kan halen, claimt de Daily Star zondag.

/

De tabloid schrijft dat de zaakwaarnemers die de jongeling begeleiden inzetten op 117.000 euro aan tekengeld. Een flink bedrag, maar met de belangstelling van clubs als Juventus, Barcelona, Bayern München en Manchester City valt het niet uit te sluiten dat United dit bedrag zal gaan betalen. De Engelse recordkampioen wil het aflopende contract van Januzaj met meerdere jaren verlengen.

De achttienjarige technicus uit Brussel maakte vorige week zijn debuut in de basis van United en luisterde dit optreden direct op met twee doelpunten tegen Sunderland, dat daardoor met 2-1 werd verslagen. Januzaj viel hiervoor al in tijdens de wedstrijden tegen West Bromwich Albion, Crystal Palace (competitie), Liverpool (Capital One Cup) en Wigan Athletic (Community Shield)

Bezig met laden …