voetbalzone

Kamp Rusnák kijkt raar op van mededeling Groningen: ‘Niets getekend’

Daniel Cabot Kerkdijk19 dec 2014, 06:15
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2014, 06:15
Advertentie

FC Groningen maakte donderdagmiddag via de officiële kanalen de komst van Albert Rusnák wereldkundig. Het lijkt erop dat de Groningse club momenteel de enige partij is die ervan overtuigd is dat de twintigjarige middenvelder vanaf 1 januari in de Euroborg gaat spelen. Zelfs het management van de Slowaak kijkt op van het communiqué van FC Groningen.

voetbalzone

Zaakwaarnemer Aidy Ward maakt vrijdag in De Telegraaf duidelijk dat de toekomst van Rusnák allerminst een uitgemaakte zaak is. “Groningen kan een akkoord hebben met Manchester City, maar van onze kant is er nog niets getekend en is alles nog mogelijk”, zo benadrukt de belangenbehartiger in het dagblad. FC Groningen verzekerde donderdagmiddag dat Rusnák een contract voor 3,5 seizoen gaat tekenen; een mededeling die ook sc Heerenveen de wenkbrauwen deed fronzen.

Heerenveen is namelijk nog altijd in gesprek met Manchester City en heeft geen signalen ontvangen dat een overstap van Rusnák naar Groningen in kannen en kruiken is. De Slowaak zelf doet er vooralsnog het zwijgen toe. “Hij wil pas over de toekomst praten ná aanstaande zaterdag, dus na de wedstrijd tegen PEC Zwolle", laat een woordvoerder van Cambuur aan het Friesch Dagblad weten. Cambuur is zelf geen partij in deze hele kwestie omdat Rusnák maar tot 1 januari voor de club uit Leeuwarden speelt, op huurbasis van Manchester City.

Bezig met laden …