voetbalzone

'Kan me niet voorstellen dat het zo misgaat als vorig jaar'

Matthijs van Laar18 feb 2013, 10:13
Laatst bijgewerkt: 18 feb 2013, 10:13
Advertentie
/

Een jaar terug stond PSV er goed voor in de strijd om de landstitel, maar moesten de Eindhovenaren alsnog een pas op de plaats maken. Ajax kwam langszij en uiteindelijk moest ook Feyenoord voorrang worden verleend. Ook nu lijken de Brabanders op rozen te zitten en dus werpt de vraag zich op: hoe gaat men deze keer om met de druk? Jetro Willems verwacht weinig problemen.

De international denkt dat hij en zijn teamgenoten geleerd hebben van vorig seizoen. Hij wil dan ook niet denken aan een nieuwe inzinking. “Dat mag niet meer gebeuren, beseft iedereen. En dat kán ook niet gebeuren, als je kijkt naar de selectie die we nu hebben. Ik kan me niet voorstellen dat het zo misgaat als vorig jaar”, vertelt hij in gesprek met NUsport.

Voor het zover is, moet PSV echter nog de nodige hindernissen zien te nemen. Zo krijgen de Eindhovenaren nog bezoek van Ajax en staat op de laatste speeldag de uitwedstrijd bij FC Twente op het programma. Komend weekend wacht de kraker in Rotterdam tegen Feyenoord “Feyenoord staat zes punten achter op ons, maar ik schat ze net zo hoog in als Ajax”, aldus Willems.

Bezig met laden …