voetbalzone

'Kans om te spelen zal zelfvertrouwen Rooney doen groeien'

Erik van Dam11 okt 2010, 21:43
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2010, 21:43
Advertentie

Montenegro is vooralsnog de grote verrassing is Groep G van de EK-kwalificatie. De Montenegrijnen behaalden het volle pond uit de eerste drie duels, door alle wedstrijden met een 1-0 overwinning af te sluiten. Dinsdag wacht op Wembley voor het team van bondscoach Zlatko Kranjcar echter de op papier zwaarste opponent: Engeland. “Het is onze bedoeling een goede indruk achter te laten in één van de mooiste tempels van de voetballerij.”

/

Mocht Wayne Rooney meedoen bij de Engelsen, verwacht Kranjcar direct een goede prestatie van de spits van Manchester United. “Ik geloof dat een kans om dinsdag te spelen zijn zelfvertrouwen doet groeien, en dat hij zijn oude spel snel zal hervinden”, verklaart Kranjcar tegenover Sky Sports. “Eén ding is duidelijk: Engeland is een stuk beter mét Wayne Rooney in de gelederen.”

“Als we een goed resultaat kunnen boeken zou dat een geweldige opkikker zijn voor het hele land”, weet de oefenmeester. “Maar dat kun je zeggen over ieder land dat hier gaat spelen. We kunnen wel zeggen dat de drie overwinning ons vertrouwen hebben gegeven. We weten dat Engeland een sterk team heeft, maar we hebben geen angst. We zijn vastbesloten een goed resultaat neer te zetten.”

Bezig met laden …