voetbalzone

Kanté heeft bewonderaar: ‘Misschien staat Leicester open voor een transfer’

Thijs Post24 jun 2016, 13:20
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2016, 13:20
Advertentie

Arsenal toonde interesse in Jamie Vardy, maar de sensatiespits koos ervoor zijn contract bij Leicester City open te breken en te verlengen. De verrassende kampioen van Engeland is nog niet van Arsenal af, want manager Arsène Wenger heeft ook belangstelling voor N’Golo Kanté. Of de middenvelder wél naar Londen wil verhuizen, is nog maar de vraag.

/

“Het is lastig om er op dit moment over te praten. Kanté staat op de lijst van veel clubs”, laat Wenger weten aan Sky Sports. “De komende twee of drie weken zal veel duidelijk worden. Het lijkt erop dat Leicester City een soortgelijke speler als Kanté heeft gekocht (Nampalys Mendy, red.), dus misschien staan ze open voor een transfer.”

Wenger begrijpt dat Kanté een basisspeler is bij de nationale ploeg van Frankrijk. “Als je honderd mensen op straat vraagt of Kanté basisspeler moet zijn, dan zeggen honderd mensen ‘ja’. Twee maanden geleden zei ik al dat Kanté het complete EK zou gaan spelen. We kennen hem goed van Leicester City, dus ik sta er niet van te kijken dat hij speelt. Hij is een van de revelaties van de Franse ploeg.”

Bezig met laden …