voetbalzone

Kanu en doelman James kunnen rekenen op langer verblijf bij Portsmouth

Matthijs van Laar19 mei 2010, 18:51
Laatst bijgewerkt: 19 mei 2010, 18:51
Advertentie

Het noodlijdende Portsmouth wil komend seizoen in het Championship door met doelman David James en oud-Ajacied Nwanko Kanu. De twee spelers kregen woensdag van hun club een nieuw contractvoorstel. Ook de verdedigers Hermann Hreidarsson en Ricardo Rocha mogen rekenen op een langer verblijf aan de zuid Engelse kust.

/

“De voorbereidingen van Pompey voor het seizoen 2010/11 zijn onderweg”, luidt het begin van het statement op de website van de uit de Premier League degegradeerde club. “Wij kunnen bevestigen dat er nieuwe contracten klaarliggen voor David James, Nwanko Kanu, Hermann Hreidarsson en Ricardo Rocha.”

De club van coach Avram Grant staat zwaar in de rode cijfers, maar hoopt desondanks komend jaar mee te kunnen strijden om promotie naar het hoogste niveau. Jamie O’Hara en Aruna Dindane, gehuurd van respectievelijk Tottenham Hotspur en RC Lens, zullen de club hoogstwaarschijnlijk verlaten. Met het vastleggen van jonge talenten uit de eigen jeugd hoopt de club die gaten op te kunnen vullen.

Bezig met laden …