voetbalzone

Kapotte kraan en generator verstoren voorbereiding balend Hércules

Bart Kruyt29 okt 2010, 21:15
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2010, 21:15
Advertentie

Het zit Hércules niet mee in de voorbereiding op het competitieduel met Real Madrid. Eerst was er het gedoe rondom Royston Drenthe, die enkel bij een forse schadevergoeding in actie mag komen tegen zijn eigenlijke werkgever, en vrijdag kon er niet getraind worden. Een kapotte waterpomp én generator zat de promovendus dwars.

Hércules krijgt zaterdagavond bezoek van Real en coach Esteban Vigo wilde daarom graag trainen in het eigen Rico Perez-stadion. Bij aankomst bleek echter dat er geen water beschikbaar was wegens een kapotte pomp, waardoor de selectie alsnog uitweek naar het trainingscomplex. Daar kwam door een kapotte generator echter geen warm water uit de douches, waardoor de spelers zich niet konden opfrissen.

Vigo reageerde woedend en trommelde grootaandeelhouder Enrique Ortiz op, die beloofde binnen vijftien tot twintig dagen een nieuwe kleedaccommodatie op Fontcalent neer te zetten. De selectie van Hércules trainde uiteindelijk vrijdagavond alsnog in het eigen stadion; de competitiewedstrijd van zaterdagavond staat voor 20:00 uur op de rol.

Bezig met laden …