Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Karim Benzema goud waard voor Ittihad Club met assist en heerlijke treffer

Laatste update:

Karim Benzema heeft zijn eerste officiële treffer voor Ittihad Club te pakken. De Fransman was in het duel met Espérance Tunis in de Arab Club Champions Cup verantwoordelijk voor de 1-2, waarmee hij zijn club een overwinning bezorgde. Bij de 1-1 van Abderrazak Hamdallah zorgde hij bovendien voor de assist.

Benzema werd deze zomer transfervrij overgenomen van Real Madrid. In het King Fahd International Stadium maakte de Ballon d'Or-houder zijn eerste officiële minuten in dienst van zijn Saudische werkgever. De wedstrijd begon weinig veelbelovend, daar het Tunesische Espérance in de 24ste minuut de leiding pakte via Oussema Bouguerra. Tien minuten voor rust trok Ittihad Club de stand echter alweer gelijk. Benzema kapte zich goed vrij aan de linkerkant van de zestien en had een scherpe voorzet in huis op Hamdallah, die overtuigend binnenkopte.

De winnende treffer viel tien minuten ná rust. Benzema kreeg andermaal te veel ruimte op links, zette zijn vizier op scherp en haalde doeltreffend uit in de verre hoek: 1-2. Ittihad Club begint zodoende uitstekend aan zijn avontuur in de Arab Club Champions Cup. De Saudi's hebben drie punten na één wedstrijd, net als poulegenoot Al Shorta uit Iraq. Op zondag 30 juli komt Ittihad weer in actie. Dan is het Tunesische CS Sfaxien de tegenstander.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Wat een wereldtopper is dit nog!! Ook niet heel gek aangezien het de huidige winnaar is van de Ballon D’Or..

28 juli 2023 om 08:19

En tegen allemaal matige voetballers mag spelen😂

28 juli 2023 om 10:28

Vind het wel grappig dat zulke comments ontbreken bij de artikels over de MLS, zal wel aan mij liggen misschien...

Deze competitie begint wel een serieuze kwaliteitsimpuls te krijgen, als dit zo doorgaat dan kan het een top 10 competitie in de wereld worden binnen 3-5 jaar en ik juich dat alleen maar toe!

Nou, joepiedepoepie. Had geen idee dat deze wedstrijd bezig was, en als ik het wel had geweten had ik niet gekeken. Anderen hier die wel hebben gekeken? Wat was het niveau?

28 juli 2023 om 00:14

Houd je toch genoeg bezig is om de tweede reactie te hebben😉

28 juli 2023 om 10:10

Dus als je reageert, boeit iets je? Zo werkt het niet... Ik kan je nu verrot schelden, maar geloof me, je boeit me vrij weinig. Snap die logica niet echt.

Je mag toch best kritiek hebben?

28 juli 2023 om 10:16

Als je iemand zomaar uit gaat lopen schelden, dan boeit het je zeker wel wat. Waarom zou je anders de moeite nemen om het te doen. Als het je niets boeit, dan lees je zijn reactie en ga je verder met je leven alsof je het nooit gelezen hebt.Kritiem moet wel terecht zijn. Hij heeft het niet gezien geeft hij aan, dus hoe kan hij een oordeel vellen over het niveau bijv?

28 juli 2023 om 00:15

Wat boeit het ons nou of jij wedstrijd wel of niet zou kijken? Het was vast een redelijk niveautje.

28 juli 2023 om 00:17

Het boeit je niet, je had niet willen kijken, zo denigrerend,.. sorry maar hou dan Gwn je mond.

Koningskoppel Big benz- Hamdallah

28 juli 2023 om 00:27

Dus dit. Bereid je maar voor op nog veel meer berichten, kan niet wachten.

28 juli 2023 om 05:48

Vervuiling van vz noem ik het. Ik hoef toch geen wedstrijdverslag van wedstrijden in SA.

28 juli 2023 om 07:25

Zelfde niveau als bij de spurs......

28 juli 2023 om 08:31

haha, al dat domme meegepraat met elkaar en gezeik op het niveau maar wel onder elke bericht reageren. En dan ook nog elk weekend voor de buis Eredivisie gaan zitten kijken zeker.

Wat een treffer! Benzema nog steeds een wereld spits! En ook de competitie wordt steeds beter en beter

Heerlijke goal. Wat een baas blijft hij ook!

Karim the dream haha. We gaan hem missen hoor.

Prachtige goal. Blijft een wereldspits. Het niveau van de Saudi league zal komend seizoen toch echt een flink stuk omhoog gaan als je ziet welke spelers er al spelen of gaan spelen.

Benzema, CR7, Firmino, Verratti, Koulibaly, Brozovic, Mahrez, Mendy, Milinkovic-Savic, Kante, Jota, Telles, Seko Fofana, Neves, Malcom, Henderson, Dembele, ik kan nog wel een poosje doorgaan. Daarnaast nog een rits aan spelers die in verband worden gebracht met een transfer. Spelers die ook in de Europese top/suptop mee kunnen.

28 juli 2023 om 08:30

Dembele?? Die van Barcelona?

28 juli 2023 om 09:08

De spits van Lyon.

29 juli 2023 om 07:58

Sadio Mane komt er aan. En waarschijnlijk Marquinhos en Saint-Maximine ook

Heerlijk om Benzema weer te zien spelen. Hij heeft nog steeds die flamboyante techniek en ook de visie. Typisch Benzema die bij beide goals is betrokken. Die finesse bij die 2-1 is toch wel zijn handelsmerk. Ongelofelijk jammer dat hij niet dit seizoen bij Real speelt want dat had de transitie toch wat makkelijker geweest i.v.m het hele Mbappã© gedoe. Maar goed iedereen bij Real gunt hem die stap wel.

Jongens, er werd mij verteld dat ze voetballen in de zandbak? Ik zie nergens een zandbak. Haha, nee hoor, dat is een grap. Het feit dat Benzema in Saoedi-Arabië schittert, is vrij normaal gezien het niveau van voetballen daar in dat land. Het is sowieso een stuk lager niveau dan in de top 5 competities in Europa. Commentatoren uit Zuid-Amerika en het Midden-Oosten roepen meestal vol enthousiasme ‘gooooooool’, dit heb ik wel gemist in de video. :-)

28 juli 2023 om 04:55

@hellboys

Tegelijkertijd zou Benzema hier ook gewoon schitteren natuurlijk.

Na Ronaldo (niet CR) kwam Ronaldinho. Na Romario hebben we nu dus ook Romarinho in het laatste filmpje

Helemaal vergeten dat hij ook nog ergens voetbalt.

Ik denk dat men de SA competitie onderschat. Afgelopen WK heeft SA toch best mooi voetbal laten zien. Het was niet van de beste kwaliteit maar het zag er wel netjes en verzorgd uit. Ik denk echt dat we dit land niet moeten onderschatten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren