Karlsruher blijft goed presteren

23 nov 2007, 22:09
Laatst bijgewerkt: 23 nov 2007, 22:09
Karlsruher SC blijft het uitstekend doen in de Bundesliga. Vrijdagavond bracht de nummer vier van de ranglijst, nu op twee punten van koploper Bayern München, de thuiswedstrijd tegen Hertha BSC tot een goed einde: 2-1.

Ondanks het goede spel van de thuisploeg kwamen de bezoekers al eerste op het scorebord. De trefzekere Marko Pantelic strafte tien minuten voor rust een fout in de vijandelijke defensie af. Daarmee was ook gelijk het enige gevaarlijke moment van de Berlijnse bezoekers genoemd.

Na een klein uur spelen nam Tamas Hajnal de gelijkmaker voor zijn rekening en tien minuten later passeerde ook Sebastian Freis Hertha-doelman Jaroslav Drobny. Door de dikverdiende zege manifesteert de promovendus zich nadrukkelijk in de top.