voetbalzone

Karsdorp doet belofte: ‘Of ik ooit nog terugkom bij Feyenoord? Ja’

Yanick Vos02 sep 2018, 22:14
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2018, 22:14
Advertentie

Rick Karsdorp hoopt ooit terug te keren bij Feyenoord. De rechtsback van AS Roma werd opgeleid in Rotterdam en maakte een jaar geleden de overstap naar het Stadio Olimpico. De verdediger raakte al snel zwaar geblesseerd aan zijn knie en kwam daardoor vorig seizoen niet meer in actie. Dit seizoen kwam hij tegen AC Milan (2-1 nederlaag) weer in actie en zondagmiddag zat hij op de tribune in De Kuip om zijn oude ploeg te steunen tegen NAC Breda (4-2).

"Als je van kleins af aan voor Feyenoord speelt mis je natuurlijk alles. Het voelt als een tweede thuis. Het is niet anders. Ik kon de stap maken naar het buitenland en dat heb ik gedaan”, aldus Karsdorp tegenover RTV Rijnmond. De back belooft ooit terug te keren: “Of ik ooit nog terugkom bij Feyenoord? Ja.”

Karsdorp zag Feyenoord verdiend winnen van NAC. "Ik heb twee dagen vrij, dus dan ga ik even bij m'n oude club kijken. Wat moet je anders doen?", aldus de verdediger. "Het was weer even wennen om een wedstrijd te spelen, maar het was lekker om een duel mee te pakken. Ik voel me goed, dus het is alleen maar mooi."

Feyenoord is het seizoen wisselvallig, want de groepsfase van de Europa League werd niet behaald en de eerste competitiewedstrijd werd verloren van De Graafschap. Daarna volgde drie overwinningen. "Het is natuurlijk anders dan twee seizoenen geleden. Er zijn nieuwe jongens bijgekomen die misschien ook moeten wennen aan dit Feyenoord. Ik geloof zeker dat het goed gaat komen."

Bezig met laden …