voetbalzone

Karsdorp geniet: ‘Deze tegenstander kende ik alleen nog van FIFA’

Gijs Freriks19 feb 2015, 23:00
Laatst bijgewerkt: 19 feb 2015, 23:00
Advertentie

Rick Karsdorp viel donderdagavond al na een half uur in tijdens de wedstrijd tussen AS Roma en Feyenoord. De twintigjarige middenvelder loste de geblesseerde Luke Wilkshire af en speelde een uitstekende wedstrijd. Hij had zelfs een direct aandeel in de 1-1, want na een knappe schijnbeweging en een strakke voorzet kon Colin Kazim-Richards uiteindelijk scoren.

voetbalzone

“Ik besloot er gewoon langs te gaan en dat we dan ook nog scoren, dat is natuurlijk prachtig”, zegt Karsdorp op de website van zijn werkgever. “Dit was een tegenstander die ik tot dusver alleen van een spelletje van FIFA kende. In het veld heb je er bijna geen tijd voor, maar nu kan ik er van genieten dat ik hier vanavond heb mogen spelen.”

Karsdorp genoot ook van de steun die Feyenoord van ongeveer vijfduizend meegereisde supporters kreeg: “Voor de wedstrijd vond ik het al geweldig om zoveel supporters van ons in het stadion te zien. Na dat doelpunt was het helemáál een gekkenhuis. Het geeft een goed gevoel dat we de 1-1 over de streep hebben getrokken, ook nog met goed voetbal.”

Bezig met laden …