voetbalzone

Katie Kane lijkt met huizenjacht volgende club Harry Kane te verraden

Lars Capiau22 jul 2023, 19:50
Laatst bijgewerkt: 22 jul 2023, 19:50
Advertentie

Het lijkt er steeds meer op dat Harry Kane gaat verkassen naar Bayern München. De vrouw van de Tottenham Hotspur-aanvoerder, Katie Kane, is gesignaleerd in de Duitse stad, meldt BILD. Katie zou zich aan het oriënteren zijn op de woningmarkt in München, waardoor Harry Kane's besluit helder lijkt.

De 29-jarige Engelsman toert op dit moment met the Spurs door Azië, maar de vrouw van Kane zou druk bezig zijn met de toekomstplannen van de familie. De 84-voudig Engels international zou naar verluidt geen oren hebben naar een contractverlenging en lijkt zijn zinnen te hebben gezet op een transfer naar der Rekordmeister.

De spits, die vorig seizoen nog dertig Premier League-doelpunten maakte namens Tottenham, loopt volgend jaar uit zijn contract. Daarmee wordt Daniel Levy, voorzitter van de ploeg uit Londen, gedwongen om volgend jaar gratis afscheid te moeten nemen van zijn superspits óf nu te verkopen. Levy heeft al meerdere aanbiedingen uit Beieren van tafel geveegd. Het laatste bod bedroeg 80 miljoen euro inclusief bonussen.

Aan interesse heeft Kane in ieder geval geen gebrek. Naast de Duitse recordkampioen heeft ook Paris Saint-Germain interesse, dat door zou kunnen pakken bij een eventueel vertrek van Kylian Mbappé. Ook Real Madrid en Manchester United houden de situatie nog altijd in de gaten. Volgens Sky Sports zou daarnaast Al-Hilal met een vertegenwoordiger van Kane hebben gesproken over de mogelijkheid om de spits naar Saudi-Arabië te halen.

Bezig met laden …