voetbalzone

‘Kazachstan moet tegen Duitsland proberen de kansen te benutten’

Peter Nusselder11 okt 2010, 14:06
Laatst bijgewerkt: 11 okt 2010, 14:06
Advertentie

Nadat Kazachstan vrijdag de EK-kwlificatiewedstrijd tegen België met 2-0 verloor, komt de ploeg van bondscoach Bernd Storck dinsdag uit tegen Duitsland. De Duitse trainer hoopt dat zijn spelers in het duel met die Mannschaft goed verdedigen, maar zich niet alleen op de defensie zullen richten.

De Belgen werden vrijdag een helft lang knap op 0-0 gehouden; een scenario dat Storck ook tegen zijn vaderland voor ogen heeft. “Ik verwacht dat we dinsdag net zo geconcentreerd spelen als in de eerste helft, al weet ik dat Duitsland van een ander kaliber is dan België. Dat wordt moeilijk, maar ik hoop dat we zo lang mogelijk de nul kunnen houden”, vertelt de keuzeheer van Kazachstan aan Kicker.

“Anders wordt het heel lastig”, voorspelt Storck, die echter ook hoopt dat Kazachstan zich in aanvallend opzicht kan laten zien. “We moeten proberen om onze kansen te benutten als we zelf in de aanval zijn. Niet alleen reageren, maar ook zelf actie ondernemen. Tegen België hadden we in de tweede helft moeite om ons aan hun omsingeling te bevrijden”, aldus de bondscoach.

Bezig met laden …